fredag 9. august 2013

Vår livskilde, vann...

This is "fracking"

En av mine bekymringer før jeg dro var om jeg måtte kjøpe flaskevann for å kunne dekke mitt daglige vanninntak, for det ville blitt dyrt og lite miljøvennlig. Bare tenk på prosessen som foregår rundt det å få den flasken med vann i hånden. Jeg er så heldig at jeg hjemme kan drikke vann rett fra springen og det smaker henholdsvis godt.
I Australia har de heldigvis godt drikkevann i springen. For alt jeg vet da.(Heldigvis for en som bøtter nedpå med 3-4 liter hver dag). Men her bruker de også mye gass, til oppvarming osv. "Fracking" er som fryktelig mye annet et fenomen fra USA, men verdt å være oppmerksom på.
Med alle helsetrender i form av kurer og piller og syntetiske erstatninger for god, næringsrik mat, må vi i det minste kunne få ønske sunt og friskt vann som drikkekilde for våres og de kommende generasjoner.

Student sa du?

Etter en liten halsbetennelse og noen dager i senga med mye søvn og penicillin var det godt å komme seg ut blant folk igjen. Dette er fra biblioteket på skolen, der de har disse kule båsene som man kan sitte i og lese. Veldig hendig å ha en så stor pc man kan tja, slå opp i ordlista og slikt på. Studievenninne Tonje er på plass:)



Her er vår første oppgave. Siden jeg var syk første forelesning så kan det hende jeg må skrive den alene, så nå går dagene i å lese pensum. Bare å maile meg om det er noen som føler for å komme med innspill:) 

torsdag 1. august 2013

Etter en iherdig innsats på biblioteket er det bare å ta fatt på pensum. Mye spennende lektyre jeg skal gjennom her. Og så så greit med slike e-books da, som man bare kan lese på pc. Ikke minst et stort pluss at jeg foreløpig ikke trenger å kjøpe noe. Jeg gleder meg til "Multiple Intelligences" av Howard Gardner :) Kommer nok helt sikkert til å legge ut noen innlegg til diskusjon her for de som vil ta del i det jeg er her for å studere:)